Dutch Patches

Memory Quilts

Okt
26

Najaarsbeurs in Meijel

Over twee weken is het zover, dan is de Najaars Hobby Beurs in Meijel. Ik mag daar ook gaan staan met mijn quilts. Daar héb ik zin in! Natuurlijk kan ik het niet laten om speciaal daarvoor wat leuke dingetjes voor de heb te maken, die ik nu nog lekker even niet laat zien. Een deel van mijn kraam zal wel een beetje een kerstmis thema krijgen. Zondag 10 november kun je in D'n Binger in Meijel komen kijken van 11.00 tot 17.00 uur. Gelukkig sta ik daar niet alleen, er staan een heleboel andere hobbyisten die laten zien wat ze doen of maken. Volgens mij wordt het hartstikke gezellig!

Een klein voorproefje... ik kan het niet laten...


??????

Geen reacties »

Okt
23

Jeans, shirts and skirts

Ik krijg regelmatig stofjes en kledingstukken van lieve mensen uit mijn omgeving om in quilts te verwerken (mooi schoon en gestreken, dank jullie wel!). Bij deze quilt kan ik zeggen dat die mede mogelijk gemaakt is door:Mam, Anneke, Jeanne en Anja. Misschien herkennen jullie wat stukjes stof die ik erin verwerkt heb? Dit exemplaar staat denk ik erg leuk op een grijze of blauwe bank, maar ook over de leuning van een stoere, leren stoel. Gezellig en warm, voor het komende koude seizoen. Het patroon is een tumbler blok, en aan de achterkant staat nog een verrassing. Als je het leuk vindt om meer foto's te bekijken, dan vind je die in de showcase.


Jeans, shirts and skirts

2 reacties »

Okt
13

What a fun "giveaway"!

It was so much fun to read all your messages on my blog, thank you!! The weekend is over, and we have a winner! Mamaquilt, the stars are coming to you! I'm sure they will find their way to Luxemburg! So watch your mailbox. And maybe when they feel at home at your place, you could send me a picture of them.


for Mamaquilt

1 reactie »

Okt
11

2500!!

De Dutchpatches website is al bijna 2500 keer bezocht! Om dat succes te vieren, wil ik dit weekend deze sterretjes verloten. Om mee te doen hoef je alleen maar een leuke reactie achter te laten bij dit blogberichtje. Dit setje is gemaakt met drie verschillende blauwe stofjes, maar ik kan deze sterretjes natuurlijk ook in allerlei andere kleurcombinaties maken, zodat ze bijvoorbeeld precies bij je kerstspulletjes passen. En ze doen het natuurlijk ook heel goed als kerstkadootje! Bestellen of vragen stellen kan via het contactformulier.


Sterretjes
10 reacties »

Okt
9

Limited Editions

Vanaf deze week heeft Tony's Chocolonely er tijdelijk een paar heel speciale smaakjes bij. Limited Editions zijn het, dussss zeer beperkt verkrijgbaar en op=op. Al wordt de meest favoriete smaak blijvend aan de Tony's familie toegevoegd. Ik denk dat de puur&meringue&kers mijn nieuwe favoriet gaat worden.... alhoewel, melk&koek&chilipeper.... hmm, allebei maar proeven. En als je dan Tony's in huis haalt, moet je ze natuurlijk wel goed bewaken, want anders zijn ze op voor je het weet. O ja, ze zijn uiteraard verkrijgbaar bij Wereldwinkel Venlo!Geen reacties »

Okt
4

Het lijkt wel Sinterklaas!

Deze week is er wel een van de kadootjes! Er kwam vandaag een mooi pakketje uit Amerika, met stofjes, een tijdschrift en twee snijmalletjes. Dankjewel, Ruby!! De stofjes zijn uit de serie "Hello Luscious" van Moda Fabrics, échte quiltstofjes dit keer. De kleuren zijn prachtig, en omdat ze allemaal uit dezelfde serie komen, passen ze natuurlijk perfect bij elkaar. Vanavond lekker eens door het tijdschrift snuffelen en een patroon uitzoeken voor bij deze stoffen. Yummie!


Hello Luscious!

2 reacties »

Okt
1

Scraps & Shirttails

Heel af en toe trakteer ik mezelf op wat "vakliteratuur". Zo viel deze week het boek Scraps & Shirttails van Bonnie Hunter op de deurmat. Zij is een bekende quiltster, die zich heeft toegelegd op "groen quilten"; hergebruik van stoffen dus. Nou, dat past natuurlijk helemaal in mijn straatje, ik heb op die manier ook al het een en ander gemaakt. Bonnie maakt de prachtigste quilts met hergebruikte stoffen en je ziet in haar werk veel overhemdstoffen terug. Ik vind het een inspirerend boek en de "groene" manier van werken spreekt me wel aan. Bovendien staat het boek ook nog eens vol met handige tips en mooie quilts.1 reactie »

LRB