Dutch Patches

Memory Quilts

Klanten vertellen

Veel beter dan wanneer ik dat doe, kunnen klanten zelf vertellen over hun quilts, de kussens, de warmte en herinneringen, de essentie van een herinneringsdeken

Ik weet dat mijn naam en review op de website zullen worden gepubliceerd, en ik ga hiermee akkoord. Meer informatie.

Feb
2

Ellen

Wat een prachtig deken heeft Lenie voor ons gemaakt. De service was erg prettig en de communicatie verliep top! Een mooi aandenken voor de rest van ons leven. Dankjewel Lenie!
Nov
30

Alice

Lenie heeft een fantastisch kussen gemaakt van de stropdassen van een overleden dierbare. Alle communicatie verliep zeer prettig, mijn wensen werden iedere stap gevraagd en meegenomen. Het eindresultaat ziet er prachtig en zeer professioneel uit.
Nov
6

Anniek Smeets

Zo tevreden,voldaan, gelukkig,blij maar vooral dankbaar dat ik iets tastbaars heb wat mij heel dierbaar is. Wist wat ik wilde maar dankzij Lenie haar haar goede adviezen is mijn memory quilt zo prachtig geworden en persoonlijk. Voor nu troost en voor later blijdschap!
Sept
19

Anouk Peeters-Lenders

Inmiddels heb ik mijn 2e herinneringsdeken een aantal weken geleden mogen ophalen. Naast de door Lenie 8 jaar gelden gemaakte deken van de kleding van mijn overleden moeder, is er nu ook een deken van de kleding van mijn plotseling overleden vader. Mijn vader was een man van weinig woorden, maar vond de deken van de kleding van mijn moeder prachtig. Na zijn overlijden heeft die deken ook een plekje dicht bij hem gekregen; zo waren ze voor mijn gevoel een beetje bij elkaar....... Na het overlijden van mijn vader wist ik meteen dat ik ook van zijn kleding een deken wilde laten maken. Het was bijzonder om Lenie na zoveel jaar weer terug te zien. Ook deze keer stond Lenie open voor de ideeën die ik in mijn hoofd had. Het mooiste aan haar vind ik dat ze je echt meeneemt in het hele proces en het maken van keuzes. Ze gaat met zeer veel respect om met de situatie! Hoewel de aanleiding uitermate verdrietig voor me is, ben ik enorm blij met het eindresultaat. Ik heb nu 2 dekens die de herinneringen aan mijn ouders letterlijk warm houden! Lenie bedankt!
Aug
5

A. Maarsen

Het was het wachten waard! Voor mijn 2 dochters heb ik een quilt laten maken van hun baby kleertjes. Er is van begin tot eind goed contact geweest met Lenie. Ze houdt je op de hoogte van het gehele proces, van knippen tot aan het in elkaar zetten. Ook denkt ze goed mee over welke kleuren passen voor de randen van de quilts. Ze is heel betrokken. Ik had niet verwacht dat de quilts zo mooi zouden zijn. De herinneringen aan de baby jaren komen met de quilts weer tot leven. Ook mijn dochters vinden het heel leuk om te zien, dat ze die kleertjes aan hebben gehad toen zij nog een baby waren. Toevallig waren wij met onze vakantie in de buurt om zelf de quilts op te halen en Lenie ook te ontmoeten. Nogmaals bedankt Lenie! Het is heel erg mooi dat je kleding op deze manier een ander leven geeft.
Juni
4

Jolanda

Spannend vond ik het, om de kinderkleertjes van mijn kindje op te sturen, op de website zag het er super uit maar toch.. uiteindelijk heb je altijd wel iets in je hoofd maar de uitwerking is nog mooier dan mooi, ik kijk iedere dag naar de prachtige deken die we hebben mogen ontvangen. Ik heb Lenie ervaren als heel vertrouwd, er was een open contact, niks was te gek, er was genoeg tijd om keuzes te maken, Lenie denkt echt met je mee, de deskundigheid straalt van de deken af, deze deken is door een warme hand gemaakt.. Lenie, bedankt! Jij creëert geluksmomenten.
Apr
24

M.v.O.

Een warme herinnering aan een dierbaar persoon. Ik vond het moeilijk te besluiten wat er met de kleding moest gebeuren. Totdat ik op de website van Dutch Patches terechtkwam. Ik had meteen een goed gevoel. Twee verschillende prachtige quilts werden er gemaakt om zo zoveel mogelijk kleding te kunnen gebruiken. Ondertussen stuurde Lenie foto’s van het proces en was er altijd mogelijkheid tot overleg. Bedankt Lenie, voor het vertalen van mijn wensen in de quilts.
Mrt
11

J. Bouwensq

2 Grote dekens laten maken van de babykleren van onze kinderen. Ondanks de grote afstand was er goed overleg. De dekens zijn heel netjes gestikt. Wij raden dutchpatches zeker aan! J. Bouwens
Feb
8

INE

In 1943 kreeg ik als kind voor het eerst met de sterren van deze quilt te maken. Het was een doos van triplex met daarin een mozaiek, dezelfde als de sterren die in de quilt zijn verwerkt. De sterren waren in verschillende kleuren geverfd, geel, donkerrood, donkergroen, donkerblauw enz. Ik heb er zoveel mee gespeeld..... Na een paar verhuizingen was de doos zoek. En toen werd het 2015. Lenie liet mij zien dat ze aan deze quilt bezig was. Bij mij meteen een blik van herkenning. Ik was totaal overrompeld! Dit had ik nooit gedacht! Ik weet nog dat ik vroeg: Heeft deze quilt al een baas? En Lenie vroeg: hoezo? Ik wilde de quilt zo graag kopen.... Toen ze een week later de quilt klaar had, mocht ik 'm halen. Ik ging met de quilt naar huis met het gevoel dat ik een heel kostbaar geschenk in mijn handen had. Deze Lemoyne Star quilt koester ik voor altijd!
Feb
4

Nadya B.

When I arranged clothes of my older 7 year old son - before the baby girl was born, I came across the idea of making a memory blanket. And yesterday I received my son's memory blanket! What a nice blanket it is! It is beautiful and full of baby memories. Looking foward to making another one for my baby girl later this year! Thank you, Lenie!
Jan
5

Angela Dennissen

Vorig jaar heeft Lenie voor mij twee prachtige quilts gemaakt van babykleertjes van mijn twee oudste kinderen. De stapel kleertjes die ik niet weg wilde doen maar ook geen functie meer had zijn nu veranderd in twee prachtige dekens die dierbare herinneringen boven brengen. Mijn derde zoon is nu 5 maanden oud en als zijn eerste verjaardag gevierd wordt ga ik zeker weer naar Lenie toe om ook voor hem een prachtige herinneringen deken te laten maken. Wat ik fijn vond is de persoonlijke bespreking vooraf en dat Lenie je ook terwijl ze bezig is op de hoogte houdt en foto's stuurt. Echt een aanrader!
LRB