Dutch Patches

Memory Quilts

Nov
25

Chocolade letters

Het is al weer bijna pakjesavond, hebben jullie alle kadootjes en lekkers al in huis? We hebben nu twee ontzettend leuke chocolade letters in de Wereldwinkel. Maar ook: letters van Tony's Chocolonely. Lekkere en eerlijke chocolade letters, en ook nog nét wat bijzonderder dan gewone letters. En er is nog meer nieuws: Wereldwinkel Venlo heeft een eigen webwinkel:

http://venlo.wereldwinkels.nl/

Je kunt dus vanaf nu lekker vanuit je luie stoel allerlei leuks uitzoeken in onze webwinkel, en gewoon thuis laten bezorgen.

Geen reacties »

Nov
19

Fried Gator

Vandaag kwam er een hilarisch pakketje met de post. Een recept voor "Fried Gator", en het belangrijkste ingrediënt zat er ook bij. Nou schijnt het dat alligator naar kip smaakt, tot nu toe had ik nog nooit de kans om dat zelf eens te proeven, maar vanavond wel!! Thanks Sandy from Missouri, you made my day!

Voor wie er een keertje gefrituurde alligator wil maken, ik heb nu het recept....
Alligators in de salade

Geen reacties »

Nov
15

Minecraft!!

Nee hoor, ik ben niet aan het gamen geslagen. Ik kreeg de vraag of er van een t-shirt wat te klein geworden was een kussenhoes gemaakt kon worden. Nou, dat kan dus. Ik heb zelf ook even wat research moeten doen, want een t-shirt rekt natuurlijk alle kanten op, dus dat moest eerst gefixeerd worden. Maar ik denk dat het wel aardig gelukt is. Een tweede leven voor een t-shirt! Daar hou ik nou zo van hè, dat iets nog een keer gebruikt kan worden om er weer iets moois van te maken. Dus.... heb je nog een favoriet t-shirt liggen, wat niet meer gedragen wordt, maar dat je ook niet weg kunt doen;ik zou er zomaar een leuk kussen van kunnen maken.

5 reacties »

Nov
11

Mijn kraampje

Het was een heerlijke dag in Meijel. De hobby markt werd druk bezocht, en het was erg gezellig. Ik stond met mijn kraam tussen de lieve mensen van Kika en een geweldige Lego-bouwer in. Er waren sieraden, houtbewerkers, mensen die met keramiek werken, en er waren leuke gebreide en gehaakte spullletjes, kaarten, borduursels, ongelooflijk hoeveel mooie dingen er gemaakt worden. Ik had een heleboel aanloop, heel veel geïnteresseerde mensen. Het maken van quilts van kleding had wel de meeste aandacht. Leuk die reacties als ik vertel dat een quilt helemaal gemaakt is van overhemden, dat was in eerste instantie helemaal niet opgevallen! Ik heb genoten van de dag, en nu moe maar voldaan de spullen weer opruimen. Ik heb nog een paar hartjes en sterretjes over, als er geïnteresseerden zijn, stuur me maar een berichtje via het contactformulier van de website.Geen reacties »

Nov
9

Jeans hartjes

Nog een kleine vooruitblik naar morgen, deze gaan ook mee! Een aantal van deze gezellige harten is gemaakt van jeansstof en ze hebben een kerst uitstraling gekregen door de linten die ik erbij gebruikt heb. De stoere jeans en de gezellige kerststofjes doen het heel goed samen. Helemaal leuk als ze met een aantal bij elkaar hangen.


hartjes van jeans

Geen reacties »

Nov
8

Sterretjes

Ik heb al veel sterretjes gemaakt de afgelopen jaren, en er zijn er al heel wat door het land en zelfs over de hele wereld rondgestuurd. In allerlei kleuren en motiefjes. Deze vind ik zelf wel heel erg gezellig gelukt. Ze zijn leuk in hun eentje, maar als een bundeltje van drie zijn ze nog leuker. Soms bind ik ze met een touwtje bij elkaar en zet ze ergens neer, soms met z'n drietjes op een rij. Het is een leuke kerstdecoratie, al staan ze bij mij de hele winter in de woonkamer. Ze passen ook in een grote bubbeltjes envelop, zodat ze met een mooie kerstwens erbij opgestuurd kunnen worden. Natuurlijk neem ik ook een paar bundeltjes van deze schatjes mee naar Meijel.


sterretjes2 reacties »

Nov
6

Kikkers !!

Een voorpoot had ik al eerder laten zien, maar omdat de hobby markt in Meijel al over een paar dagen is, laat ik de rest nu ook maar zien. Deze kikkers gaan ook mee. Er staan wat extra foto's in de showcase. En als je zelf een hele familie wilt maken, het patroon heb ik ook bij me! Maar wil je niet zelf aan de slag; je kunt bij mij ook kikkers in elke gewenste kleur en kleurcombinaties laten maken.

De markt is in Meijel, in D'n Binger, van 11.00 uur tot 17.00 uur.1 reactie »

Nov
3

@ home

De laatste van de drie kussens is nu ook klaar. Nog net leuk op de foto kunnen zetten voordat het donker werd. Wat is het al weer vroeg donker hè, sinds de wintertijd is ingegaan! Voor mij lijkt het elke dag weer alsof de dag te snel om is, omdat ik nog zoveel had willen doen. Maar ook wel weer gezellig. Dan maar lekker op de bank 's avonds, met een quilt en een kop thee. En in de showcase staan nog een paar mooie foto's van dit kussen, ook van de verrassende achterkant!1 reactie »

Nov
1

Nou &.

Nog een week voor de hobbymarkt in Meijel. Een heleboel nieuwe ideetjes, maar hoogstwaarschijnlijk te weinig tijd om ze allemaal uit te werken. Dit kussen is in ieder geval van de partij. Maar voor wie niet kan wachten, is ie nu ook al te koop. Het is er weer één van een serie, er komen er nog twee! Dus hou de site en natuurlijk ook facebook in de gaten de komende week. Meer foto's van dit kussen staan in de showcase.
Nr. 2

Geen reacties »

LRB