Dutch Patches

Memory Quilts

Jan
28

Vrolijke driehoekjes

Deze kleurig driehoekjes wachten om een vrolijke quilt te worden. Ze krijgen een leuke rood geruite border, en daar omheen nog een crème geruite border. Het moet wel haast een quilt worden waar je helemaal "Happy" van wordt. Ze zullen alleen nog best even moeten wachten, want momenteel werk ik aan een paar heel speciale memory quilts. Gelukkig zijn het volgens mij heel geduldige driehoekjes.


Happy1 reactie »

Jan
24

Amerikaanse quilt tijdschriften

In Amerika wordt veel meer gequilt dan hier in Europa. Logisch dus, dat daar veel meer quilt materialen en inspiratie voorhanden zijn dan hier in Nederland. Veelal zijn spullen en stoffen in Amerika ook nog veel goedkoper. Met kerst nam één van mijn broertjes een stapel quilt tijdschriften voor me mee, die hier niet te krijgen zijn. Heerlijk!! Heel veel inspiratie en achtergrondinformatie. Lekker nieuwe ideetjes opdoen, en nieuwe dingen leren.Geen reacties »

Jan
18

Roterende snijmat

Dit fijne kadootje kreeg ik van mijn DH voor mijn verjaardag. Een roterende snijmat. Erg handig! Niet meer telkens de te snijden lapjes oppakken, maar gewoon de mat een slag draaien. Om nog preciezer en sneller te kunnen werken.3 reacties »

Jan
8

Van t-shirt naar kussen

Een handbeschilderd t-shirt is veranderd in een kussen. Helemaal doorgequilt, met knoopsluiting aan de achterkant. Om nog heel veel jaren plezier van te hebben, herinneringen te koesteren.

Meer foto's? In de showcase natuurlijk!Geen reacties »

Jan
2

George is tevreden!

Voor kerst had ik een aantal kussens gemaakt om kado te geven. Deze foto kreeg ik terug, George heeft het kussen goedgekeurd. En zeg nou zelf, ziet ie er niet heel tevreden uit?


George's Crib

1 reactie »

LRB