Dutch Patches

Memory Quilts

Mrt
29

Groot- groter

Lang niet altijd, maar soms is groter ├ęcht beter! Deze snij lineaal van ruim 60 cm (24 inch) is een kadootje dat erg handig blijkt te zijn. Ik had het kleinere zusje al, maar deze komt zeer goed van pas!


24"

Geen reacties »

Mrt
23

Heel veel kussens

Nog een leuke opdracht:in de kussens zijn stukjes kleding verwerkt. Eerder al had ik met deze kleding quilts gemaakt. Er was nog wat over, en daar konden nog kussens van gemaakt worden. Dit is het resultaat.

In de showcase staan nog wat meer foto's.6 reacties »

Mrt
14

Proeflapje

Op dit moment heb ik een heleboel fijne opdrachten om aan te werken. Echt hartstikke leuk! Maar al dat mooie weer van de afgelopen week maakte dat ik zomaar de behoefte had om iets fleurigs en lente-achtigs te maken. Ik had nog een stapeltje met allemaal retro-bloemetjes stofjes die om aandacht lagen te schreeuwen. Dus daar ben ik maar eens mee aan de slag gegaan. Verder dan een proeflapje ben ik nog niet gekomen, maar het resultaat is echt "lente" geworden. Wat zal ik hier eens van maken? Natuurlijk moet het nog wat groter.... hmmm, misschien een leuk tafelkleedje voor de tuintafel?


Lekker retro!

2 reacties »

LRB