Dutch Patches

Memory Quilts

Jan
29

Venlose Vastelaovend

Sfeervolle oude foto's van Venlo, met daarin een stukje tekst van een bekend Venloos Vastelaovend Leedje. Ik heb er nog een paar bijgemaakt en ze zijn te koop bij Opmerkelijk! op de Nieuwstraat in Venlo. De sepia kleuren van de foto's zijn doorgevoerd in het kussen. Uiteraard heb ik ook deze kussens doorgestikt en hebben ze een mooie knoopsluiting aan de achterkant. Een tijdloos kussen, niet alleen nu, maar het hele jaar door staan ze prachtig op de bank of stoel. En heb je zelf een mooie foto, en een stukje tekst dat je er graag bij zou hebben? Neem dan contact met mij op.


As de Sterre


Elf van Elf


Sjiengele Boem


Sjeep!
Geen reacties »

Jan
26

Kussen voor oma

Ik heb er al heel wat gemaakt, kussens met foto's erop. Elke keer zijn ze weer anders, en helemaal naar wens van de ontvanger. Dit is een kussen met patchwork in prachtige warme kleuren, met daarin verwerkt foto's van de kleinkinderen. Een heel bijzonder verjaardagskado. Wil je ook zo'n kussen laten maken? Neem dan contact met me op. Meer foto's zien? Kijk hier.
2 reacties »

Jan
13

Voor Dien

Het was een mooie tafelloper, met prachtige kraaltjes applicaties. Dien wou er graag een kussen van gemaakt hebben. Met die vraag was ze bij mij aan het juiste adres. Inmiddels is het kussen in Rotterdam op de bank van bestemming. In de showcase, hier dus, staan nog wat meer foto's.
1 reactie »

Jan
5

Een kussen voor oma

Een kussen voor oma Kitty, met daarop foto's van haar kleinkinderen. Het patchwork in de kleuren die oma mooi vindt. Wat een leuk verjaardagskado! Op deze manier heb je de kleinkinderen elke dag op de bank. Meer foto's vind je hier.Geen reacties »

LRB