Dutch Patches

Memory Quilts

Okt
26

Altijd bij je!

Ze is een stoere meid van 11 jaar, en had een aantal heel dierbare kledingstukken en een dekbedovertrek en kussensloop waar ze echt geen afscheid van kon nemen. En ook haar knuffelpopje van vroeger wilde ze graag nog in de buurt houden. Haar mama en papa wonen niet bij elkaar, maar ze zochten samen een manier om hun dochter het gevoel te geven dat ze hen toch altijd allebei bij zich heeft. Ik heb een deken gemaakt voor haar, met daarin verwerkt haar lievelingskleding, een aantal babykleertjes van toen ze nog heel klein was, het dekbedovertrek en de kussensloop. Ook kwamen er een paar foto's op de deken, van haarzelf, als baby, en van haar mama en papa. Op die manier kan ze altijd lekker onder de deken kruipen en het gevoel krijgen dat ze haar ouders dichtbij zich heeft. hier vind je nog een paar foto's.
1 reactie »

Okt
18

Markt bij Knutselhûkske "De Koekoek"

Elk jaar in het najaar en in de aanloop naar de feestdagen vind je Dutch Patches op enkele gezellige marktjes in de regio. De eerste van dit jaar is de Markt/Open Dagen bij het Knutselhûkske in Tegelen. Zaterdag 28 oktober is er een gezellige markt op de parkeerplaats van Special Prints, Koekoekstraat 43c in Tegelen. Er zijn diverse kraampjes met leuke artikelen, en natuurlijk mooie, originele sint- en kerstcadeaus. En wat dacht je van heerlijke verse wafels bij een lekker kopje koffie of thee? Tevens is er info te verkrijgen over de Kerstworkshops die Angelique van Special Prints/De Koekoek organiseert. Kom gezellig langs, tussen 10.00 en 15.30 uur, alvast genieten van die gezellige kerstsfeer.


Hier is het te doen!


Geen reacties »

Okt
11

Foto op je kussen!

Een foto van vroeger op je kussen. Hoe leuk is dat! Ik kreeg twee foto's van vroeger uit Meijel, met het verzoek van Anita van Groenstyle om daar kussens van te maken. De kussens zijn nu te koop in haar winkel Groenstyle aan de Dorpsstraat in Meijel. Er zijn talloze mogelijkheden om één of meerdere foto's in een kussen te laten verwerken. Bijvoorbeeld trouwfoto's... van 25 of 50 jaar geleden, kinderfoto's van lang geleden, een foto van je eerste auto, of die prachtige vakantiefoto, het kan allemaal op een kussen.Geen reacties »

Okt
5

Heerlijk kleurrijk

Zo kleurig en fleurig als deze quilt geworden is, zo was ook zij. Heerlijk bonte kleurtjes, vlinders, bloemen, streepjes en ruitjes voerden de boventoon in de kleding die ik mocht gebruiken om een quilt te maken. De blousjes, sjaals, rokken, shirtjes en jurken zijn samen een prachtige deken geworden die een mooi cadeau zal zijn voor een verjaardag. Maar die verjaardag moet nog komen, dus sssstt... niks verklappen! Meer foto's kun je hier bekijken.
Geen reacties »

LRB