Dutch Patches

Memory Quilts

Nov
2

Herinneringen aan mama

Een lieve jonge dame kwam een tas vol met kleding van haar mama brengen. allemaal blauwe en witte truitjes, bloesjes en jurkjes. Graag wou ze ook een paar knooplijsten of zakjes terugzien, een paar leuke details waar je aan kon zien dat het kleding was geweest. Er zaten ook wat bedeltjes en lieve etiketjes in de bloesjes, die heb ik er vanaf gehaald en weer op de quilt genaaid. We kozen voor een donkerblauwe rand er omheen, en de achterkant kreeg dezelfde kleur. Heel erg blij was ze met de quilt, ze kwam hem zelfs 's avonds nog ophalen na haar werk, omdat ze hem zo graag wou hebben! Ik weet zeker dat deze deken gekoesterd gaat worden en dat ze hem meeneemt op haar verdere levenspad, om de mooie herinneringen aan haar mama, die ze veel te vroeg moet missen, bij zich te houden. hier kun je nog wat meer foto's van deze quilt vinden.
Reacties

Geen reacties

LRB