Dutch Patches

Memory Quilts

Feb
27

Drie zusjes - Lila

Vandaag de derde zusjes-quilt. De kleur keuze voor de rand werd dit keer lila. Een lieve, zachte quilt werd het daardoor met als opvallend detail de Barbapapa ogen die je aankijken. Nog wat foto's van deze en van de andere twee quilts kun je hier bekijken.
De quilts gingen niet allemaal tegelijk de deur uit, daardoor kon ik niet een foto van alle drie samen maken. Hoe leuk was dan ook de verrassing toen ik via de mail een foto kreeg met alle drie de zussen samen onder hun quilts op de bank! Zó leuk, om ze zo samen te zien! En nóg leuker, ik mag de foto zelfs aan jullie laten zien. Ik word er blij van!

Geen reacties »

Feb
21

Drie zusjes - Licht roze

Vorige week zag je hier de eerste quilt van drie, voor drie zusjes. Deze week laat ik die van zusje twee zien, zij koos haar eigen lievelingskleur, licht roze. De kleding waarvan haar quilt is gemaakt, is een mix van lekker bonte kleurtjes, met daar omheen een licht roze rand. De achterkant kreeg dezelfde kleur. Volgende week de quilt van haar tweelingzus, die er toch ook weer heel anders uitziet. Foto's van de licht roze quilt kun je hier bekijken.

Geen reacties »

Feb
15

Drie zusjes - Hemelsblauw

Drie zusjes kregen ieder een quilt gemaakt van hun babykleertjes en natuurlijk mochten ze zelf kiezen welke kleur rand er omheen kwam. De jongste koos voor helder hemelsblauw. Het werd een lieve quilt met veel zachte roze kleurtjes. Ze kwam hem zelf ophalen, samen met haar moeder, en nam een prachtige bos met kleurrijke tulpen voor me mee! Hier kun je nog wat meer foto's van de quilt bekijken, en volgende week laat ik de tweede zien.Geen reacties »

Feb
7

Fleece Puppy

Af en toe maak ik een knuffelhondje dat cadeau gedaan wordt omdat er een klein baby'tje geboren is. Deze zachte lieverd is gemaakt van lichtgroene fleece, met een leuk wybertjesstofje aan de binnenkant van de oren. Ook het strikje is van die stof gemaakt. Als extraatje zit er op de achterkant een geappliqueerd hartje met daarop de eerste letter van de voornaam van de baby.

Geen reacties »

LRB