Dutch Patches

Memory Quilts

Aug
31

Regenboog

Tussen de kleertjes van dit kleine meisje zaten opvallend veel pakjes met regenboogjes erop. Er was zelfs een helemaal gestreept regenboog rompertje bij. En wat is er dan leuker om deze lieve, vrolijke deken een zonnig gele rand en achterkant te geven? Ik vind hem helemaal geweldig. Wil je nog wat meer foto's bekijken? Die staan hier.

Geen reacties »

Aug
19

Twee zussen

Samen brachten de zussen de kleding van hun moeder naar Baarlo. De kleding wegdoen was geen optie voor hun. Ze kregen een tip van een vriendin en zodoende kwamen ze bij mij terecht om van de kleding herinneringsdekens te laten maken. Zorgvuldig zocht ieder de kleding uit die in de dekens verwerkt mocht worden. Het werden mooi kleurrijke dekens, vol met warme herinneringen aan hun moeder. Dekens om voor altijd te koesteren. Zoals ze zelf zeggen "het was het wachten waard". Ondanks dat de dekens op elkaar lijken, hebben ze toch ieder een eigen karakter. De donkerblauwe rand en achterkant geven de kleding een mooi kader. Wil je nog wat meer foto's bekijken? Die staan hier.

Geen reacties »

Aug
3

Seventies style

Van de kleding van haar vader maakte ik naast een quilt, ook nog een kussen voor haar zus die van de kleuren en de style van de seventies houdt. Uit dezelfde stapel kleding kozen we met zorg enkele kledingstukken, en voor de achterkant een warme oranje tint, zodat het mooi in haar interieur zou staan. Ook het initialen lintje kwam terug in dit kussen. Een kussen vol met herinneringen. Meer foto's? Die staan hier.


Geen reacties »

LRB