Dutch Patches

Memory Quilts

Mrt
29

Onderweg!!

De ++Quilt is klaar en op reis naar De Verenigde Staten. Ik denk nog een paar dagen, en dan arriveert de doos met daarin de quilt eindelijk op de bank waar ze thuishoort, daar waar het op dit moment nog wel wat kouder is dan in ons lente-achtige Nederland. En uiteraard kon ik het niet laten, om in de doos ook nog wat lekkers te stoppen. Eerlijk gezegd ben ik stiekem wel een beetje jaloers op dit pakketje, deze reis had ik ook zelf wel willen maken... Voordat de quilt zorgvuldig ingepakt werd, hebben we er nog een fietstochtje mee gemaakt in de omgeving, en wat mooie foto's gemaakt. (dankjewel Jeroen!) Voor de foto's kijk je hier. Wie herkent deze mooie plekjes, gewoon rondom ons eigen Baarlo?Reacties

Ine

30-03-2017 (11:22)

Wat een "heerlijk" pakket om zo te mogen versturen! En nu wachten op de "warme" ontvangst!

LRB