Dutch Patches

Memory Quilts

Dec
9

De kleuren van de herfst

Zoals altijd ontstond er ook dit keer een mooi vrolijk kleurenpalet van de kinderkleertjes die ik in een quilt mocht veranderen. Soms is het palet heel bont en kleurrijk, soms wordt het juist een heel harmonieus geheel. Deze keer passen de warme kleuren allemaal prachtig bij elkaar. De keuze voor een mooie koperkleur voor de rand en achterkant was dan ook snel gemaakt, het past er perfect bij. De kleuren van de herfst zijn ook mijn lievelingskleuren, van alle seizoenen hou ik het meest van de herfst. De kleuren van de blaadjes op de grond als onze boom langzaam leeg waait, de gezellige pompoenen, de knisperend frisse lucht, de overvliegende ganzen, ik geniet ervan. Onze tuin werd dan ook als vanzelf de perfecte setting om de quilt te fotograferen. Wil je nog meer foto's zien, dan kijk je even hier!

Reacties

Geen reacties

LRB