Dutch Patches

Memory Quilts

Dec
30

En door naar 2022

2021 was een druk en bewogen jaar hier. Thuiswerken was nog steeds meestal de norm. Er was een verhuizing, en er waren verbouwingen, diploma's zijn gehaald, banen zijn gevonden. Er waren mooie momenten, maar ook spannende tijden, er was veel plezier, maar ook soms verdriet, en boven alles werd er keihard gewerkt. Mooi was dat we het samen deden, dat we elkaar konden helpen. Nu staat 2022 voor de deur, een jaar waarin ook weer dingen zullen gaan veranderen, en er vast hobbels op de weg komen en bergen te verzetten zijn. Maar bovenal gaan we er weer een heel mooi jaar van maken, samen, want daar zijn we goed in.
Dutch Patches heeft afgelopen jaar weer veel mooie quilts en kussens mogen maken, die door het hele land voor mooie herinneringen gingen zorgen. Er gingen er zelfs enkele de grens over. Dankbaar dat ik ook dit jaar weer zoveel warmte heb mogen verspreiden. Dankjewel voor jullie vertrouwen.
Inmiddels is 2022 al bijna volgeboekt met nieuwe opdrachten, en ga ik in januari met heel veel zin weer aan de slag om quilts te maken. Ik wens jullie allemaal heel veel moois voor 2022!
O ja, en kijk eens op mijn website, je kunt er nu ook een review achterlaten, vertellen over de quilt of kussen die ik voor jou maakte.Reacties

Geen reacties

LRB