Dutch Patches

Memory Quilts

Dec
16

Haar ouders samen

Er was nog veel kleding van haar moeder en haar vader. Wegdoen was lastig, maar bewaren ook. Ik maakte voor haar een grote quilt en twee kussens en verwerkte daarin de kleding van allebei haar ouders, een mooi idee dat ze op die manier in een deken herenigd zijn. De blouses, rokken, broeken en shirtjes van haar moeder samen met de shirts, truien, broeken en jasjes van haar vader. Voor de rand en de achterkant kozen we een bordeauxrode kleur, wat een heel mooi effect geeft, omdat die kleur ook in de kledingvlakjes een beetje terugkomt. Inmiddels is de quilt op bestemming en kreeg ik mooie foto's van hoe de quilt en de kussens in gebruik genomen zijn en gekoesterd worden. Wil je meer foto's bekijken? Die staan hier.Reacties

Geen reacties

LRB