Dutch Patches

Memory Quilts

Sept
30

Fuchsia fun

Twee grote dozen vol met kleertjes van twee zusjes werden per post naar Baarlo gebracht. Er kwamen drie verschillende stapels uit, want de meiden hadden ieder hun eigen kleertjes, maar er waren ook een heleboel kleertjes die ze allebei gedragen hadden. Van de gezamenlijke kleertjes moest natuurlijk in allebei de quilts wat verwerkt worden. Lieve plaatjes en motiefjes werden uit shirtjes, rompertjes, broekjes, jasjes, truitjes en lakentjes gehaald. Muisjes, konijntjes, visjes, vlinders, glitters, sterretjes en bloemetjes, aardbeitjes, zwaantjes, koala, Minnie Mouse, flamingo's, een Unicorn, pandabeertjes en een zwarte kat met oortjes vormen samen een vrolijk geheel. En nog vrolijker worden de dekens door de keuze voor de fuchsiakleurige rand en achterkant. Echte meidendekens zijn het geworden, vol met mooie herinneringen, verhalen en avonturen uit hun eerste levensjaren. Inmiddels bracht de postbode de dekens weer naar hun huis, zodat ze er lekker onder kunnen kruipen nu het zo langzamerhand echt herfstweer wordt. Ik hou daar wel van, guur buiten, gezellig binnen. Wil je nog wat meer foto's zien van alle leuke details in deze dekens? Dan kijk je hier.Reacties

Geen reacties

LRB