Dutch Patches

Memory Quilts

Nov
5

Opa's deken

Haar zoon had al gevraagd wanneer opa's deken op de website zou komen. De overhemden van haar vader, van opa. Een grote wasmand vol overhemden, vol met herinneringen, werd een fijne warme deken. "Heerlijk het koudere weer en een hele fijne warme deken over mij heen" schreef ze me, en dat is precies hoe het bedoeld is. Ik hou er ook van, een lekker warme deken om onder weg te kruipen, het is er het goede jaargetijde voor. Mooi detail, de hoeken van deze quilt werden verstevigd met speciale stukjes stof die ze bewaard had. De effen rand in een mooie taupe kleur, de achterkant is chocoladebruin. Meestal zijn de vierkantjes in mijn quilts 5 inches, maar deze keer kozen we voor deze grote quilt om de vierkantjes 6 inches (ca. 15cm) te maken. Het is een mooie quilt geworden in warme, harmonieuze kleuren. Wil je nog wat meer foto's bekijken? Die vind je hier.Reacties

Geen reacties

LRB