Dutch Patches

Memory Quilts

Juli
23

Je naam op een deken

Ze stuurde me twee hele grote dozen vol met kleertjes van haar vier dochters. De wens was voor ieder een eigen deken laten maken om de gekoesterde herinneringen te bewaren, want de kleding zomaar wegdoen, dat vond ze moeilijk. En dan zou het helemaal leuk zijn als hun namen op de achterkant geborduurd konden worden. Dat werd voor mij even zoeken en experimenteren, want dat had ik nog nooit gedaan, maar het lukte! Eerst hebben we de lappen stof voor de achterkanten van de quilts laten borduren bij Borduur en Printstudio Nicole. Pas daarna werden de quilts doorgestikt. De prachtige namen van de meiden pronken nu op de achterkanten van de quilts. En de dames hebben ├ęcht prachtige namen! De eerste twee quilts laat ik vandaag zien hier in het blog, de andere twee komen later aan de beurt. En wil je nog wat meer foto's bekijken? Die staan hier.

Reacties

Geen reacties

LRB