Dutch Patches

Memory Quilts

Aug
12

De zusjes quilts

Twee kleine meisjes, en van elk twee tassen vol met kleertjes. Elk shirtje, bloesje, rompertje, rokje heeft zijn eigen verhaal en herinneringen. Voor allebei mocht een quilt gemaakt worden. Leuk om te zien dat ze ieder een heel eigen kledingstijl hebben. De ene houdt van roze, de ander van groen en dat zie je ook terug in de kleurkeuze voor de randen van de quilts. Vandaag laat ik de eerste quilt zien, met de mintgroene rand, die de kleurtjes van het kledingpatchwork mooi aanvult. De familie ging op vakantie, maar aan het begin van de vakantie kwamen ze toch nog even de dekens ophalen. De eerste nieuwe herinneringen met de quilts erbij zijn denk ik al weer gemaakt, al is het misschien wel een beetje te warm om lekker onder een deken te kruipen... Wil je nog wat meer foto's van deze lieve quilt zien? Die vind je hier.

Reacties

Geen reacties

LRB