Dutch Patches

Memory Quilts

Aug
5

Zomeren

Net voordat de vakantie begint haal ik altijd een stapel nieuwe tijdschriften, heerlijk vind ik dat, eindeloos bladeren en lezen, genieten van de vrijheid en de rust. Zo stond ik afgelopen week met mijn gevonden schatten bij de kassa tegenover een enthousiaste verkoopster, die mij glunderend vertelde dat ze me DE tas kado ging geven. Die tas bleek een katoenen tas met een gezellige zomerprint en reclame voor de winkel, en mijn nieuw verworven boekjes verdwenen erin. Thuis hing ik ze aan de kapstok en op dat moment zag ik het, die tas was voorbestemd om een kussen te worden. Ik zocht er een lapje bij uit mijn stoffenvoorraad en kroop een paar uurtjes achter de naaimachine. Het resultaat? Kijk zelf maar! En die tijdschriften? Daar ga ik dit weekend heerlijk van genieten. Fijne vakantie allemaal!!Reacties

Geen reacties

LRB