Dutch Patches

Memory Quilts

Okt
21

Van hun papa

Samen met hun moeder kwamen ze de kleding van hun veel te jong overleden vader naar Baarlo brengen. Zakken vol met shirts, truien, overhemden, werkbroeken, korte broeken, sportkleding, onderbroeken, de carnavalsjas en een net krijtstreeppak. Een grote deken voor elk van de twee, dat was de bedoeling, en zoveel mogelijk van de kleding erin verwerken. De dekens lijken op elkaar, maar zijn toch allebei net even anders doordat de ene een lichtgrijze rand kreeg, en de andere een antracietkleurige rand. Inmiddels zijn de quilts al weer op hun plek van bestemming, waar ze voor veel herinneringen en verhalen over hun vader zullen gaan zorgen. Vandaag hier foto's van de quilt met de donkere rand. De andere met de lichtere rand zal ik volgende keer laten zien. Hier kun je nog wat meer foto's bekijken.


Reacties

Geen reacties

LRB