Dutch Patches

Memory Quilts

Feb
4

Rood!

Een ontzettend vrolijke mix van jongenskleertjes werd door de postbode naar Baarlo gebracht, maar liefst twee dozen vol! Mickey Mouse, Harry Potter, dino's, hondjes, olifantjes, papegaaien, flamingo's, gamecontrollers, sterren, kerstmispakjes, Toy Story, een piepklein pakje met een vlinderdasje en een fluffy jasje met oortjes. En dan was daar nog dat speciale gestreepte mutsje met oortjes, zijn allereerste, dat mutsje kreeg een prominente plek, bovenop de quilt. Bij zo'n leuke mix van kleertjes past een rode rand en achterkant prachtig. Op de achterkant werd zijn naam geborduurd. Een vrolijke deken, die het grijze weer van de afgelopen weken moeiteloos naar de achtergrond liet verdwijnen. Deze deken gaat vast zorgen voor een heleboel mooie verhalen en herinneringen over de avonturen die ze samen meemaakten. Wil je meer foto's bekijken van deze quilt, bijvoorbeeld van de geborduurde achterkant? Die staan hier.

Reacties

Geen reacties

LRB