Dutch Patches

Memory Quilts

Mrt
18

De kleding van mam

Vier kussens mocht ik maken van de kleding van haar moeder. Twee voor haarzelf, en twee om kado te doen. De bloesjes, shirts en truien, broeken, en ook die ene spijkerbroek met het vlechtwerk aan de zijkant. Voor twee kussens kozen we een zandkleurige achterkant, de andere twee kregen een jeansblauwe achterkant. De kussens werden geheel doorgestikt en hebben een knoopsluiting aan de achterkant. "Het lijkt zowaar of ik een beetje mijn moeder erin zie" zegt ze erover, en dat is het mooiste compliment om te krijgen. Wil je nog wat meer foto's zien? Die staan hier.Reacties

Carla Goertz

18-03-2023 (17:27)

Lieve Lenie, dankjewel voor de prachtige kussens waarin ik inderdaad mijn moeder terugzie! Ik werd er zowaar emotioneel van! Van het begin totdat ze klaar waren, heb je meegedacht in alles en dat was super fijn en vertrouwd. Ik ben er erg blij mee!

LRB