Dutch Patches

Memory Quilts

Mrt
12

Jongenskleertjes

Dit keer werd er door de postbode een grote doos vol met jongenskleertjes gebracht. Vrolijke kleurtjes, heel veel dieren, een walvis, een schildpad, luiaards, zebra, vosjes, beertjes, pinguïns, tijgers en mieren, katjes, Nijntje en een krokodil. Een prachtige bonte verzameling kleertjes, ieder met hun eigen verhaal en herinnering. Ik maakte er een mooi evenwichtig geheel van en we kozen samen voor een jeansblauwe kleur voor de rand en achterkant. De kleur brengt alle kleurtjes en motiefjes van de kleertjes bij elkaar tot een vrolijke quilt. Inmiddels is de deken al weer op zijn bestemming, en zullen er nog vele jaren met veel plezier herinneringen en verhalen uit die eerste babyjaren verteld worden. Er staan hier nog wat meer foto's van deze quilt.

Reacties

Geen reacties

LRB