Dutch Patches

Memory Quilts

Apr
26

Broer en zus - 1

Dit keer kwamen de dozen vol kinderkleertjes van wat dichterbij, en konden naar Baarlo gebracht worden. Een doos voor het zusje en een doos voor het broertje. Wat is het toch telkens weer leuk om die kleertjes uit te pakken en dan de vierkantjes er zó uit te snijden dat de leukste prints en details een plekje in de deken krijgen. Vandaag laat ik jullie de deken van het zusje zien. Heel veel leuke vlinders, walvissen, vosjes, zeemeerminnen, lama's, giraffen, bloemen, schotse ruitjes, stippen, strepen en veertjes. Het werd een mooi lief geheel door voor de rand en achterkant de kleur dusty rose te kiezen, een warme, beetje poederige kleur roze. Een deken met heel veel mooie herinneringen om nu over te vertellen en om te bewaren voor later. Hier kun je nog wat meer foto's bekijken, en volgende week komt de quilt voor het broertje langs in het blog.


Reacties

Geen reacties

LRB