Dutch Patches

Memory Quilts

Mei
6

Broer en zus - 2

Vorige week zag je hier de quilt van zijn zus, met de rand en achterkant in Dusty Rose, en deze week is de quilt van het broertje aan de beurt. Er was voor hem ook een grote doos met kleertjes afgeleverd, Knabbel en Babbel, Guns N Roses, PSV, Efteling, Harry Potter, een schotse Hooglander, Superman, een piepklein spijkerbroekje, Winnie the Pooh, giraffes, het was meteen duidelijk dat dit ook een deken vol met verhalen en spannende avonturen zou worden. Voor de rand en achterkant kozen we dit keer voor de kleur Old Green, een prachtige vergrijsde groentint, die ook nog eens mooi bij de quilt van het zusje matcht. Zo leuk om te zien dat er dan meteen al herinneringen boven komen als de dekens opgehaald worden. Wil je nog wat meer foto's zien van beide dekens? Die kun je hier bekijken.

Reacties

Geen reacties

LRB