Dutch Patches

Memory Quilts

Mrt
22

Nog een paar kussens

Soms komt een tas met kleding nog een keer terug, of zelfs vaker. Ik vraag aan klanten altijd of ze willen dat ik de reststukken van de kleding naar de textielrecyclebak breng, of dat ik ze zal bewaren zodat ze weer mee naar huis genomen kunnen worden. Dit laatste gebeurt best vaak, iedereen met haar of zijn eigen reden. En soms ook worden de reststukken nog een keertje gebracht om er nóg een deken of kussens van te maken, omdat er iemand in de familie bij nader inzien toch ook graag zo'n mooie herinnering wil. De kleding voor deze kussens kwam al twee keer terug, en inmiddels zijn er dekentjes en meerdere kussens voor kinderen en kleinkinderen gemaakt. Wegdoen kan altijd nog, maar bij twijfel, bewaar de kledingreststukken nog maar eventjes...

Reacties

Geen reacties

LRB